27 februar 2011 -- 9:40

Etter å ha startet dagen med tidenes dårligste spinningtime i går, må jeg si jeg trodde dagen var ødelagt. Var mer sint enn sliten, og angret på at jeg i det hele tatt hadde dratt på trening. MEN så gikk jeg innom Erikke og hentet Øya. Man kan ikke være sint når man er med et så herlig vesen! Vi koste oss masse, og gikk tur i snøen.

Se de øynene a! Og de flotte fargene i den myke pelsen.

Er det nå jeg skal fortelle dere hvor mye jeg har lyst på hund? Tror kanskje dere har fått det med dere nå.

Lovte en av dere et veske-innlegg på fredag. Beklager at jeg har glemt det! Det kommer i dag eller i morgen.

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Linn sier:

  Gleder meg til veskeinnlegg, og thanks darling! 🙂
  Det er jo et par butikker i Oslo som har Louboutin så jeg kan jo alltids gå innom å se om de har modellen jeg vil ha, og hvis ikke kan jeg alltids prøve litt andre modeller bare for å se hvordan str er.. 🙂

  Svar: BRA! Jepp, det kan sikkert være smart å stikke innom en av de butikkene hvis du vil prøve først. Jeg planlegger allerede par nr.2, men det tenkte jeg å kjøpe i London om fem uker 😉 Gleder meg!

 2. Linn sier:

  Og herregud, det potebildet… smelt

  Svar: Hihi, jaaaa <3

 3. Lisa sier:

  Hvor ser du One Tree Hill episodene?

  Svar: Pleier å bruke watch-series.com 😉

 4. Renate sier:

  Awe for en nydelig hund! Jeg vil også ha…

 5. Nydelig hund 🙂 Jeg har også veldig lyst på hund <3
  Flotte bilder 🙂

 6. Lisa sier:

  tusen takk! 😀

 7. Superdupercute!
  Hvorfor har du ikke hund? 😉

  Svar: Må bo et sted der jeg KAN ha hund…

 8. Luisa sier:

  Hun er så fiiiin! Jeg elsker hunder, kunne ikke tenkt meg å leve uten faktisk. I dag hadde jeg tidenes herligste powewalk med min kjære Chaplin <3

  Svar: Høres herlig ut! Digger navnet Chaplin!

 9. CAROLINE sier:

  Åå, søte vovsen!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.